No products in the cart.

Alexandra Khrabraya

Alexandra Khrabraya

Alexandra Khrabraya

Klinisch Psycholoog

Alexandra is Klinisch psycholoog. Ze wil samen op zoek gaan naar de betekenis van jouw verhaal in je leven, door met jou op pad te gaan en de verschillende stukjes van jou te ontmoeten.

 

Om het verschil tussen mensen en levensprocessen te kunnen begrijpen, volgde ze al verschillende opleidingen. Die brede waaier van opleidingen helpt haar om af te stemmen op jouw vraag. Zo volgde ze een ba-na-ba Creatieve Therapie (Artevelde HS), Ouderschap binnen hoog-conflictueuze echtscheiding (Interactieve Academie), een opleiding rond Identiteit, Migratie en Trauma in een Transculturele Hulpverlening (Educatie Academie), Transpersoonlijke Psychotherapie (Educatieve Academie) en nog veel andere korte cursussen vanuit verschillende paradigma’s.

Ze wil samen op zoek gaan naar de betekenis van jouw verhaal in je leven, door met jou op pad te gaan en de verschillende stukjes van jou te ontmoeten. Samen met jou haalt ze die innerlijke stukjes uit elkaar. Daarna brengen wij ze terug samen in een nieuw geheel. Op die manier kom je tot rust en balans zowel in jouw hoofd als in je lichaam.

Het lichaam en de lichaamssensaties staan ook centraal in haar therapie. Ademhalingsoefeningen en  relaxatietechnieken komen geregeld aan bod. Maar om dieper te kunnen gaan en niet vast te zitten in ons rationaliserend verstand, gebruikt ze geleide visualisaties en metaforische associatieve kaarten die het therapeutisch proces veel efficiënter maken. 

Functie

Klinisch Psycholoog

Opleiding

Klinische Psychologie (Master)

Bijscholingen & Expertises

Bachelor Creatieve Therapie