No products in the cart.

Joske Vandereydt

Joske Vandereydt

Joske Vandereydt

Klinisch Psycholoog

Joske vindt het een eer om deelgenoot te zijn van de verhalen van ouders, koppels en gezinnen die naar onze praktijk komen.

Joske volgde de opleiding Psychologie aan de KULeuven en studeerde af als klinisch psycholoog, optie kinderen en adolescenten. Na haar studies ging ze aan de slag in het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk, waar ze verbonden is aan de afdelingen neonatologie, materniteit en pediatrie en in UZ Leuven, waar ze deel uitmaakt van het team van metabole ziektes. Ondertussen startte ze ook een vierjarige opleiding tot relatie-, gezins- en systeemtherapeut aan de KU Leuven.

Door haar werk in twee ziekenhuizen, heeft ze een bijzondere interesse gekregen in het prille ouderschap, de ontwikkeling van jonge kinderen en alle thema’s die zich situeren in de perinatale fase. Ook bij andere zorgen kan je bij haar terecht en dan kijken we samen hoe we jou, je gezin, partner of kind kunnen ondersteunen.

In therapie probeert ze stil te staan bij de bezorgdheden in je leven, jullie gezin of in jullie relatie. Daarbij probeert ze steeds aandacht te hebben voor ieders verhaal en ieders noden. Ze vindt het belangrijk dat je in de praktijk een veilige plek vindt om te zijn wie je bent en te spreken over wat je nauw aan het hart ligt.

Functie

Klinisch Psycholoog

Opleiding

Master Psychologie

Bijscholingen & Expertises

Gezins-, relatie- en systeemtherapeut i.o. (KULeuven)